Doneer

Laka, het documentatie- en onderzoekscentrum kernenergie, draagt al ruim dertig jaar bij aan wereld waarin geen plaats is voor kernenergie. Laka brengt zo'n wereld dichterbij te informeren en te activeren. Dat doen we gratis, maar het kost natuurlijk wel tijd geld.

Laka heeft maar weinig geld nodig: het heeft geen dure organisatie en we werken uitsluitend met enthousiaste vrijwilligers. Geld wordt besteed aan de missie van Laka: een kernenergievrije wereld, met een rechtvaardige verdeling van macht, kennis, grondstoffen en ruimte;  gebaseerd op samenwerking en niet op concurrentie. Vrije beschikbaarheid van informatie is daarbij een belangrijke factor. Om informatie gratis te verspreiden, zijn we afhankelijk van donaties.

Geef gul!Steun Laka! Wordt donateur (en ontvang een mooi cadeau) of geef gul op IBAN: NL54 TRIO 0390 9021 79. Doneren kan ook online via de donatie-button hiernaast.

Laka is een Algemeen Nut Beogende Instelling en heeft daarom de ANBI-status. Daarom krijgt u bij het schenken aan Laka bepaalde belastingvoordelen.
Zoals elke ANBI is Laka verplicht bepaalde informatie over de organisatie op internet publiceren. Hier is vind u de meest recente gegevens over Laka.

Stichting Laka